banner



Χαρησ Ρωμασ Παιδια / Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της / Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα.

Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς. Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. Thumbnail celebrities / showbiz χάρης ρώμας: Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε: «θα μπορούσα να ήμουν μπαμπάς και το παιδί μου τώρα θα ήταν 25 ετών.

10 νοεμβρίου στην εκπομπή
Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της from vipnews.gr
Ο χάρης ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι παιδιά από το «καφέ της χαράς» κινδύνευσαν από σεξουαλική παρενόχληση. O χάρης ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «mega καλημέρα» και στον . 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας. Θα μπορούσα να ήμουν τώρα πατέρας ενός μεγάλου παιδιού. «στα 24 παντρεύτηκα, έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί». «η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί». Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς.

Η αποκάλυψη που έκανε για το παιδί που έχασε με τη σύζυγό του.

Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε: Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς. Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. «θα μπορούσα να ήμουν μπαμπάς και το παιδί μου τώρα θα ήταν 25 ετών. O χάρης ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «mega καλημέρα» και στον . 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας. Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. Η αποκάλυψη που έκανε για το παιδί που έχασε με τη σύζυγό του. Ακόμα, ο χάρης ρώμας μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί . Thumbnail celebrities / showbiz χάρης ρώμας: Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. «η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί». Ο χάρης ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι παιδιά από το «καφέ της χαράς» κινδύνευσαν από σεξουαλική παρενόχληση.

Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας. «θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 35 χρονών» (βίντεο) όσα αποκάλυψε για . Thumbnail celebrities / showbiz χάρης ρώμας: «η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί».

«στα 24 παντρεύτηκα, έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί». Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της
Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της from vipnews.gr
Η αποκάλυψη που έκανε για το παιδί που έχασε με τη σύζυγό του. «η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί». «θα μπορούσα να ήμουν μπαμπάς και το παιδί μου τώρα θα ήταν 25 ετών. Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. Θα μπορούσα να ήμουν τώρα πατέρας ενός μεγάλου παιδιού. Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. O χάρης ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «mega καλημέρα» και στον . «θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 35 χρονών» (βίντεο) όσα αποκάλυψε για .

Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε:

O χάρης ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «mega καλημέρα» και στον . Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. «στα 24 παντρεύτηκα, έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί». «θα μπορούσα να ήμουν μπαμπάς και το παιδί μου τώρα θα ήταν 25 ετών. Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. Ακόμα, ο χάρης ρώμας μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί . 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας. Thumbnail celebrities / showbiz χάρης ρώμας: Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε: Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς. Ο χάρης ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι παιδιά από το «καφέ της χαράς» κινδύνευσαν από σεξουαλική παρενόχληση. «θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 35 χρονών» (βίντεο) όσα αποκάλυψε για . Η αποκάλυψη που έκανε για το παιδί που έχασε με τη σύζυγό του.

Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. «θα μπορούσα να ήμουν μπαμπάς και το παιδί μου τώρα θα ήταν 25 ετών. Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. Ο χάρης ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι παιδιά από το «καφέ της χαράς» κινδύνευσαν από σεξουαλική παρενόχληση. «θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 35 χρονών» (βίντεο) όσα αποκάλυψε για .

Θα μπορούσα να ήμουν τώρα πατέρας ενός μεγάλου παιδιού. Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της
Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της from vipnews.gr
«η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί». Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς. «στα 24 παντρεύτηκα, έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί». «θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 35 χρονών» (βίντεο) όσα αποκάλυψε για . 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε: Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά.

Thumbnail celebrities / showbiz χάρης ρώμας:

Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα. «στα 24 παντρεύτηκα, έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί». Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. Θα μπορούσα να ήμουν τώρα πατέρας ενός μεγάλου παιδιού. «η πρώην σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί». Ο χάρης ρώμας για τον ντάνο και τον αλέξη παππά. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε: 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας. O χάρης ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «mega καλημέρα» και στον . «θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού σχεδόν 35 χρονών» (βίντεο) όσα αποκάλυψε για . Η αποκάλυψη που έκανε για το παιδί που έχασε με τη σύζυγό του. Ο χάρης ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι παιδιά από το «καφέ της χαράς» κινδύνευσαν από σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς.

Χαρησ Ρωμασ Παιδια / Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της / Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα.. Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς. Ακόμα, ο χάρης ρώμας μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί . Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ' ιδίαν, ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε: O χάρης ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «mega καλημέρα» και στον . Η αποκάλυψη που έκανε για το παιδί που έχασε με τη σύζυγό του.

Δεν θα χρησιμοποιούσα παιδιά από ριάλιτι ως ηθοποιούς χαρησ ρωμασ. 10 νοεμβρίου στην εκπομπή "mega καλημέρα", ο χάρης ρώμας.

0 Response to "Χαρησ Ρωμασ Παιδια / Μαρίνα Πατούλη: "White party" για την ονομαστική εορτή της / Την καρδιά του άνοιξε ο χάρης ρώμας, στην εκπομπή fthis tv με τον θανάση πάτρα."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel